torsdag 17. mars 2011

Fiskesuppe!

 

Ingredienser

  • 400 g frossen torskefilet
  • 3 gulrøtter
  • 1 stor gul løk
  • 2 ts karri
  • 1 l vann
  • 1 terning kyllingbuljong
  • 1 pakke frossen dill
  • smør og olje til steking
  • salt, hvit pepper og sitronsaft

 

Slik gjør du

Skjær frossenfisken i biter.
Skrell gulrøttene og del dem i mindre biter.
Finhakk løken.
Sett en kjele på ovnen. Fres gulrøtter og løk sammen med karrien i litt olje og smør.
Hell på vannet og legg i buljongen.
Sett på lokket og la suppen småkoke til gulrøttene er myke.
Legg i fisk og dill.
Smak til med salt, hvit pepper og litt sitronsaft.
La suppen syde i ca. 10 minutter.
Server!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar